Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Јереј Јован Бабић: Баш те речи ми прострелише душу

Замолише ме неки од организатора литије на Велику Госпојину у нашем престолном српском граду, које познајем годинама, децу Цркве наше, да као београдски свештеник, домаћи свештеник, упутим неке речи народу. Сусретали смо се на поклоничким путовањима, сабирали у радости литургијског приношења „сами себе, једних друге и сав живот свој” Телу Христовом. Рекоше ми, оче, не морате се потписивати ако не желите, ако је тако лакше. Баш последње речи ми прострелише душу.

Прочитајте чланак »

Молба СПЖ Његовој светости патријарху Порфирију

“Ваша Светости,
Молимо Вас, ради Господа, да чујете наш глас и осетите љубав из
свих наших срца, да Ваш Свети благослов се спусти на верни народ и
наше парохијске свештенике београдско-карловачке Епархије, да нас
Ви поведете или неко од наших Епископа или свештеника, да у
Богородичином граду Београду будемо једно у Крсном ходу 28.
августа на Богородичин празник и у миру, радости, великој љубави
проведемо саборно Литију за спас Србије.”

Прочитајте чланак »

Народна ПОЛИЦИЈО, браћо и сестре, станите уз свој народ

Драги полицајци, чувари реда и мира, чувари безбедности СРБИЈЕ!
Подсећамо вас да тзв. „ПАРАДА ПОНОСА“ није шетња хомосексуалаца који се боре за своја права. Да је тако, не би нам слали поруке и видео клипове на којима јавно говоре да долазе по нашу, по ВАШУ децу. Морате знати да постоји нешто што је много заразније од вируса – то је ОПАСНА ИДЕЈА.

Прочитајте чланак »

Народ Србије: Захвални нашим духовним пастирима

Подржавамо традиционалне вредности, природну породицу и морал. Противимо се наметању западних „вредности“ већинском становништву Србије.
Промоција хомосексуалности међу децом и младима је недопустива, јер је телесно општење особа истог пола у супротности са природом.
Нашим духовним пастирим, захвални народ Србије.

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ одговор Блицу: Изнели сте неистине!

Удружења грађана „Лекари и родитељи за науку и етику“ (у даљем тексту УГ ЛРНЕ) на текст објављен на порталу Блиц.рс од дана 31.07.2022. године под насловом “ДАЉЕ ОД НАШЕ ДЕЦЕ!” Чланица Двери након вакцина, Ивермектина и позива на линч др Kона, у новом бизарном испаду: Ево зашто је позвала родитеље да НЕ ШАЉУ ДЕЦУ У ШKОЛУ“
Наведени текст је пун неистинитих, непотпуних и нетачних информација.

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Ниједно дете млађе од 16 година није смело бити имунизовано Фајзер генском терапијом

Бранећи декана, ЗР брани искључиво „Биг фарму“ и њене промотере у Србији. Иако познат по оштрим критикама власти и Кризног штаба, када су угрожени интереси „Биг фарме“, ЗР реагује прилично нервозно и у чланку „Малтретирање декана“ објављеном у Политици 28.07.22. године покушава да заштити декана и да релативизује његов нетачан одговор. Родитеље деце оштећене “вакцинама” назива “доконим мрачњацима“, а јавност убеђује да је Фајзерова генска терапија била регистрована у Србији током 2021. године и за децу млађу од 16 година уз речи: „Нашим здравственим властима може свашта да се замери али тешко да су пуштали у промет нерегистроване лекове“.
Да ли је тако или не, просудите сами. Ми ћемо се као и до сада водити искључиво чињеницама и Медицином заснованом на доказима.

Прочитајте чланак »