Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

ФДА променио мишљење, лекари могу да преписују Ивермектин за лечење ковида

Лекари могу слободно да препишу ивермектин за лечење ЦОВИД-19, рекао је ове недеље адвокат који представља америчку администрацију за храну и лекове (ФДА).

„ФДА изричито признаје да лекари имају овлашћење да преписују ивермектин за лечење ЦОВИД-а“, рекла је Ешли Чеунг Хонолд, адвокат Министарства правде који представља ФДА, током усмених расправа 8. августа у Апелационом суду САД за 5. округ.

Прочитајте чланак »

Времеплов – брука влада, част се прогони, али обе “живе довијека”!

Подсетник на гест части и етике проф. др Валентине Арсић Арсенијевић и других часних професора и лекара.
Подсетник на бруталност проф. др Душана Попадића, главног промотера шприцање наше деце неиспитаном генском терапијом. Прво су тврдили да је немогуће да се направи вакцина за време краће од две године,
а онда драстична промена мишљења, добра и сигурна и она шестомесечна??? То могу само да ураде неурачунљиве или плаћене особе. И поред тога што је истина нашла свој пут, он и декан Давидовић и сада некажњено врше прогон студената и професора Медицинског факултета.

Прочитајте чланак »

Веза Ковид вакцина и смрти на аутопсијама

Брз развој и широка примена КОВИД-19 вакцине, у комбинацији са великим бројем извештаја о нежељеним догађајима, довеле су до забринутост због могућих механизама повреде укључујући системске липидне наночестице (ЛНП) и дистрибуција мРНА, оштећење ткива повезаног са шиљцима протеина, тромбогеност, дисфункцију имуног система и канцерогеност. Циљ овога рада је да се испитају могуће узрочне везе између КОВИД-19 примена вакцине и смрт коришћењем обдукција и обдукције.

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ ПОЗИВА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ НАСИЉА

Као родољуби, саосећамо са угроженим Србима на КиМ и са свим угроженим грађанима Србије који у свенародном протесту изражавају забринутост због алармантног стања у нашем друштву. Позивамо све грађане Србије који су се и до сада супротстављали погубним НАТО, КОВИД, ЛГБТ пројектима, а посебно окупаци КиМ и санкцијама Русији, да наставимо заједничку борбу за ослобођење Србије од стране диктатуре.

Прочитајте чланак »

ЗАШТО ДА ПЛАЧЕМО?

Ко има ума да разуме, осећа да у овом злочину у школи на Врачару има нешто мистички ужасавајуће. Ми овакве злочине у школама до сада нисмо имали. Ово је „школски Јабуковац“, ово је „основачко Цетиње“. И десило се на дан када Српска Црква слави Владику Николаја, највећег Србина после Светог Саве, а поред храма Светог Саве, оснивача српске школе.

Прочитајте чланак »