Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

ЛРНЕ: Поднели смо кривичну пријаву против декана Медицинског факултета у Београду

Обавештавамо вас да смо у име удружења ЛРНЕ
поднели Кривичну пријаву против Медицинског факултета у Београду као и одговорног лица декана Медицинског факултета у Београду проф. др Лазара Давидовића,

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ постала партнер Светског савета за здравље

ЛРНЕ је на Видовдан постала партнер Светског савета за здравље, асоцијације која ће координисати активност свих националних лекарских организација с циљем да медицина не напусти оквире науке и етике како би сви заједно наставили да доприносимо бољем здрављу човечанства.

Прочитајте чланак »

УГ “Лекари и родитељи за науку и етику-ЛРНЕ“ позива све верујуће родитеље

УГ “Лекари и родитељи за науку и етику-ЛРНЕ“ позива све верујуће родитеље, своје колеге, јавне личности и све оне који са нама деле породичне, традиционалне и моралне вредности и брину о здрављу своје деце и нације да искажу своје неодобравање доласка у Београд преко 100.000 припадника ЛГБТ популације на централну манифестацију ЕУ ПРАЈД која је планирана да се одржи од 12-18.септембра ове године.

Прочитајте чланак »

ОВАКВА ВАКЦИНА НЕ СМЕ БИТИ ОБАВЕЗНА!

” Само медицина заснована на чврстим, научним доказима може гарантовати успешну борбу против ове пошасти савременог доба.” Примаријус др Милан Рогановић, потписник петиције Лекара и родитеља за науку и етику.

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ предао нове захтеве за информације од јавног значаја

ЛРНЕ послали нове захтеве за информације од јавног значаја, овога пута адресирана на адресу Градског завода за јавно здравље, а поводом рекламног памфлета за имунизацију који је изашао у Политици и који садржи низ неутемељених тврдњи.

Прочитајте чланак »

Примаријус др Милан Рогановић и др Владимир Димитријевић “Децу вам нећемо опростити”

Имамо задовољство да вам представимо нову књигу коју су приредили Примаријус др Милан Рогановић и др Владимир Димитријевић “Децу вам нећемо опростити” а коју можете преузети на линку.

Прочитајте чланак »