Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ: Ово је Србија! Забрана мишљења неће вам проћи

Слобода мишљења и изражавања није власништво, дар и привилегија ниједне класе, друштвене групе, партије и државне власти; та слобода и то право је свељудско, па је и њихово остваривање или угрожавање ствар умности и савести свих грађана друштвене заједнице.

Прочитајте чланак »

САД: Одузета лекарска лиценца др Питеру МекКали?

Да је Питер МекКала смењен с места главног уредника стручног часописа Cardiorenal Medicine and Reviews in Cardiovascular Medicine и да му је одузета лекарска лиценца објавио је 29. октобра на својој страници Стив Кирш, напомињући да је МекКала аутор 677 рецензираних радова у престижним стручним часописима.

Прочитајте чланак »

Рат против Ивермектинa

Исход је могао бити много другачији – и много спасених живота – да Биг Фарма није била тако успешна у сузбијању генеричког лека Ивермектин за који је утврђено да делује против KОВИД-19.

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Предати народни захтеви посланицима Скупштине Р. Србије

Представници неколико родољубивих Удружења и покрета, међу којима и ЛРНЕ, предали су данас у Скупштини Србије, захтеве народног Литијског покрета Литије за спас Србије, посланицима свих послачких група које су заступљене у Народној скупштини Р. Србије

Прочитајте чланак »