Етика

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Сви имају право на слободу избора, осим родитеља

Под принципима слободе, данашња медицина делује тако што човеку мења пол, убија плод (живот) у утроби мајке, одузима живот медицинским путем (еутаназија). Једина слобода коју данашња медицина не толерише је наша слобода да будемо родитељи својој деци коју нам је Бог дао да их васпитавамо у Слободи и Истини. Слобода на избор при примени медицинских средстава над нашом децом, слобода да одлучимо да ли желимо да убадамо своје дете непровереним и често немедицински оправданим тзв. вакцинама, које могу трајно оштетити њихово здравље и уништити живот, то је слобода која не постоји.       

Нада Гладовћ
Председник УГ “Лекари и родитељи за науку и етику”

Прочитајте чланак »

ФЛАЈЕР – РОДИТЕЉИ СУ НАС ПИТАЛИ О ХПВ ИНФЕКЦИЈИ, ВАКЦИНИ, КАРЦИНОМУ И ПРЕВЕНЦИЈИ

Флајер УГ Лекари и родитељи за науку и етику намењен је родитељима који су од нас тражили информације о ХПВ инфекцији, вакцини, карциному и превенцији, а ми смо се потрудили да на основу доступних информација дамо одговоре на тражена питања.

Прочитајте чланак »

Oтац Саша: Коленопреклоно молим Патријарха да се огласи поводом Параде срама

Најављена и претећа нова епидемија “мајмунских богиња” треба да доживи свој пик у септембру, а зна се да су резервоар инфекције и преносиоци хомосексуалци. Да ли ће наши стручњаци изложити линчу или дискриминацији ову ризичну заједницу етикетирајући је као кривца за будућу пандемију? Како је могуће да организације које брину о јавном здрављу грађана Србије ћуте?

Прочитајте чланак »

др Рогановић: Потребна нам је истина и чињенице

У међувремену стигао нам је нови вирус, САРС- КоВ-2, масовна оболевања од болести КОВИД-19 и експресно направљене вакцине као једини лек, како рекоше стручњаци.(3) Иако су вакцине по убрзаној процедури тестиране и нису прошле сва клиничка испитивања, ипак су ушле у редовну примену. Сматра се да ће се вакцинацијом постићи довољан имунитет који ће нас штитити од ове болести. Међутим, овде се намеће питање каква сазнања имамо о томе који облик имунитета ћемо развити примањем КОВИД вакцина. Да ли и целуларни (ћелијски) и хуморални (посредован антителима) имунитет?

Прочитајте чланак »

Демонтирање вакцинизма : Конови и Радовановићеви причају бајке и спроводе хајке

ЛРНЕ је, у овом тренутку, својом слободом и храброшћу једна од најзначајнијих, природно насталих, а не плаћених од НАТО Империје и за разне „обојене“ разлоге употребљивих, организација цивилног друштва, и њену озбиљност, одговорност и ангажман треба чувати као највеће богатство које имамо.

Прочитајте чланак »

др Рогановић: Да ли нове “вакцине” ремете природну хомеостазу?

. Да ли смемо оправдавати покушаје свесног или несвесног ремећења имунског система скривеног у новим технологијама које се примењују у биомедицинским испитивањима, генетском инжењерингу или лечењу појединих обољења? Да ли су и нове вакцине, до скоро непознате широј стручној јавности, део ремећења природне хомеостазе људског организма?

Прочитајте чланак »