Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Тражимо хитно повлачење споразума потписаног са СЗО

Потписивању овог споразума, који се односи, између осталог, и на имунизацију и дигитализацију у здравству, приступило се само дан после спроведених избора 4. априла 2022.године.
Нигде се не може наћи садржај овог Споразума, осим кратке информације на сајту Министарства здравља и агенцијских вести.

Прочитајте чланак »

ЛКС да хитно обуставити прогон честитих лекара и упути јавно извињење!

Саопштење поводом поступка против лекара из УГ ЛРНЕ који је пред Етичком комисијом поднела Лекарска комора Србије
Лекари који су позвани да одговарају пред судом части Коморе нису позвани на одговорност због стручне грешке, већ због непоштовања погрешних протокола раног лечења Ковида 19 који су ионако промењени. Ивермектин се прописивао и у болницама и од стране многих других ученијих лекара у Србији који прате светске трендове, али су само чланови ЛРНЕ прозвани од стране директора ЛКС.

Прочитајте чланак »

Трибина ЛРНЕ у манастиру Петковица

Цео скуп је је увеличао и појац, хаџи Никола Мијовић, који је извео неколико родољубивих песама из свог репертоара.
Овим наступом отворили смо најављивани циклус гостовања по градовима, манастирима и Црквама широм Србије, у жељи да информације које говоримо а које су засноване искључиво на чињеницама и медицини заснованој на доказима, допру до што више људи.

Прочитајте чланак »

Морал, знање и срце за СРБИЈУ!

Као нестраначке личности и независни кандидати Патриотског блока који предводе ДВЕРИ, на изборнима 3. априла 2022. године, ће се наћи и њени чланови др Борислав Антонијевић и др Ленка Тенжера. Позивамо родитеље и родољубе да својим потписом и гласом подрже ове храбре, моралне лекаре који ће бити глас свих лекара, родитеља и родољуба за заштиту деце, угроженог јавног здравља нације и животне средине у Србији.
Морал, знање и СРЦЕ ЗА СРБИЈУ!

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Позив родољубивим политичким снагама

С обзиром на стручност наших чланова и велику подршку грађана, спремни смо да помогнемо у реорганизацији здравственог система оној политичкој снази која прихвати следеће циљеве и принципе: РЕФОРМА ЗДРАВСТВА, МЕДИЦИНА ЗАСНОВАНА НА ДОKАЗИМА, ИСТИНИТА И ПОТПУНА ИНФОРМИСАНОСТ ЈАВНОСТИ, СЛОБОДА ЛИЧНОГ ИЗБОРА, БОЉА ДОСТУПНОСТ ЗДРАВСТВЕНИХ УСЛУГА НА ЦЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ, ПОСЕБНА ЗАШТИТА ЗДРАВЉА ОСЕТЉИВИХ KАТЕГОРИЈА (деце, трудница и старијих суграђана), ОЧУВАЊЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ.

Прочитајте чланак »

Скуп – Крсни ход

Организација „Лекари и родитељи за науку и етику“ подржава скуп који ће се одржати недељу 18.9.2021. „Крсни ход“ у организацији „Породичног сабора“ и „Савеза православних

Прочитајте чланак »