Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Неименовани ЛГБТ аутор није ни могао да напише дужи списак, јер би он морао да обухвати преко 6 милиона људи

Прављење спискова за “лакшу идентификацију појединаца” неодољиво подсећа на опасне и у Нирнбергу давно осуђене методе нацистичко-фашистичко-Гебелсовских организација.

Свакако, због ограниченог простора “јавног етра” они нису ни могли да напишу списак од преко 6 милиона имена и године рођења свих грађана РС који не подржавају агресивно наметање ЛГБТ идеологије деци.

Прочитајте чланак »

КОВИД-19 мРНА Вакцина: Лекција који смо научили из глобалне кампање и поступка регистрације

Пацијенти који су били инфицирани САРС-КоВ-2 субваријантном, а претходно примили мРНА искусили су појачане негативне ефекате. Изгледа да вишеструке дозе мРНА изазивају имунолошку дисфункцију, чиме парадоксално доприносе повећаној подложности КОВИД-19 инфекцијама. За огромну већину одраслих особа млађих од 50 година, мРНА вакцине су потенцијално више доприренеле оштећењима (па и губицима живота), него што су заштитле здравље прималаца.

Прочитајте чланак »

Оправдана забринутост родитеља – “вакцине” не пружају адекватну заштиту.

ЗАБРИНУТОСТ РОДИТЕЉА ОПРАВДАНА

Ово је најобјективнија анализа ове проблематике и показује да је забринутост родитеља у вези са MMR вакцином и ризиком за настанак неуроразвојних поремећаја оправдана, као и у вези са ризиком од алергијских/имунолошких реакција на било коју компоненту вакцина DTаP, Tdap или MMR.

Прочитајте чланак »

ВАКЦИНЕ И ДИЛЕМЕ

Очигледна последица је да је епитет “анти-ваксер” погрдан, али још један, мање очигледан епитет је да је нетачан, јер постоји много родитеља који морају да живе са својим уверењем да су њихова деца убијена или неповратно оштећена вакцинама и који, у принципу, нису против свих вакцина, вец́ једноставно имају питања и сумње у вези са њима, желе да буду сигурније, и изнад свега, траже јавно признање и потврду истине њиховог искуства, укључујући њихово право да одлуче да не наставе са вакцинисањем деце у будућности.

Прочитајте чланак »