Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Званично: Медицински факултет у Београду прекршио права студената

МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ ПРЕКРШИО ПРАВА СТУДЕНАТА – ПОВЕРЕНИК ЗАБРАНИО МЕДИЦИНСКОМ ФАКУЛТЕТУ ЗЛОУПОТРЕБУ ПОДАТАКА О ЗДРАВЉУ СТУДЕНАТА
Повереник одлучио: Медицински факултет хитно да уклони податке о вакциналном статусу студената!

Прочитајте чланак »

Отворено писмо: Изражавамо озбиљну забринутост поводом споразума потписаног за СЗО

УГ “Лекари и родитељи за науку и етику-ЛРНЕ“ позива све верујуће родитеље, своје колеге, јавне личности и све оне који са нама деле породичне, традиционалне и моралне вредности и брину о здрављу своје деце и нације да искажу своје неодобравање доласка у Београд преко 100.000 припадника ЛГБТ популације на централну манифестацију ЕУ ПРАЈД која је планирана да се одржи од 12-18.септембра ове године.

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Питања за министарство здравља, АЛИМС и ЛКС

Информације се односе на клиничке студије и испитивања свих средстава која су се користила или користе за болест ковид 19, лек Ивермектин, и рад ЛКС.
Данас је исте захтеве поднела и председница Го Двери Београд Радмила Васић, а у наредном периоду захтеве ће поднети и остала сродна удружења са којим сарађујемо на заједничким циљевима а то су здравље, безбедност и слобода нашег народа.

Прочитајте чланак »

Најава конференције за медије: Дајте нам тражена документа!

Обавештавамо вас да ћемо у уторак 10.5.2022. године испред канцеларије Повереника за информације од јавног значаја на адреси Булевар краља Александра број 15, одржати конференцију за медије са почетком у 13 сати, како бисмо обавестили јавност о даљим корацима везано за захтеве које смо упутили Министарству здравља а на које нисмо добили адекватан одговор.

Прочитајте чланак »

Скандалозно – Министарство здравља скрива информације од грађана

Обавештавамо јавност да удружења Лекари и родитељи за науку и етику-ЛРНЕ, Право на избор, Савез православних жена, Покрет српске саборности и парламентарна странка Двери, још нису добила тражене информације од јавног значаја за грађане Србије на које се односе поднети Захтеви за информације од јавног значаја од 8. априла 2022.године и поновљен Захтев од 29. априла 2022. године.

Прочитајте чланак »

Поново отворен прогрон чланова Удружења

Данас други дан Васкрса 25.4.2022.године у 21час, полиција је поново дошла на кућну адресу Наде Гладовић председнице ЛРНЕ с налогом да је доведу како би дала исказ судији у вези са Антиковид протестом будући да је овог пута терете за организацију истог.

Прочитајте чланак »