Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Научни рад потврдио сумње: Постоје докази за везу између ковида 19 и излагања радиофреквентном зрачењу из бежичних комуникација укључујући и 5Г мреже

Проблеми јавног здравља због корона вируса (болест КОВИД-19) током претходних година били су фокусирани на вирус тешког акутног респираторног синдрома коронавирус 2 (САРС-КоВ-2) и његов ефекат на здравље људи, док су фактори животне средине у великој мери игнорисани.

Прочитајте чланак »

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић подржао Литију за Косово и Метохију – Српски Крсни ход

И онда кад није имао своју државу, када је привремено подлегао окупацији свог националног простора, српски народ је углавном успевао да очува Српску православну цркву. Она је тада била најважнији центар одржавања националне идеје и инспиратор ослободилачке борбе.

Прочитајте чланак »

Доктори у САД признали да су због протокола током епидемије озбиљно угрожавали животе пацијената

Чланак који је објавио The Wall Street Journal у јуну 2020. поново се појавио. У њему су амерички лекари као корак у свом протоколу признали да је стављање пацијената на респиратор било кобно.

Прочитајте чланак »

Нова хајка на здравље деце и право на избор!

Забринути родитељи из Крушевца су доставили одлуку Завода за јавно здравље Крушевца да се сва деца која нису добила ММР  вакцину не примају у вртиће и школе, без обзира да ли за то постоје разлози.

Устав Републике Србије гарантује слободу избора за све грађане, а то се односи и на медицинске интервенције.

Прочитајте чланак »