Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Порука Демократској странци – Ваш и Вучићев долазак на власт организовао Сорош и Брисел, на Литијама се десио народ

Народ Србије је изашао на Литије јер је препознао да Литије организују људи из народа.
Богољубиви и родољубиви народ са свештенством и монаштвом СПЦ је изашао на Литије и показао национално јединство око очувања Светиња а то су Деца, Породица, целовита Србија чије је срце Косово и Метохија. Народ Светог Саве се сабрао у миру око Крста достојанствено да каже које вредности су његове а ви и вама слични оличени у владајућој странци такав народ богољубив и родољубив народ Србије називате бедницима, екстремистима.

Прочитајте чланак »

Уједињени за традицију и породицу – Саопштење уочи Великогоспојинске Литије

Ради лакше оријентације на суштинска питања, покушаћемо да у пет тачака укажемо на, по нашем мишљењу, најважније моменте везане за нашу борбу за очување породичних вредности, за очување нормалне породице као „мале Цркве“.

Прочитајте чланак »

УСТАНИ СРБИЈО СВЕТОСАВСКА, СРБИЈО ПРАВОСЛАВНА!

Једна добијена битка, не значи и добијен рат! Наша борба се наставља, зато дођите сутра да покажемо лице породичне Србије! Да не помисле да су нас ућуткали! Да не помисле да ће им проћи та реторика председника Вучића ” отказујемо сада, биће прилике кад буду бољи услови!” Никада у Србији неће бити услови за организовање нечасних и скарадних манифестација које вређају наш народ, наш јавни морал и нашу етику и традицију!
*НИКАДА ЗА ГЕЈ ПРАЈД НЕЋЕ БИТИ ВРЕМЕ У ЗЕМЉИ СВЕТОГА САВЕ!*
Захтевамо гаранције Владе Србије о забрани кршења Устава РС и ТРАЈНОЈ ЗАБРАНИ геј парада у Републици Србији!
Деца нам се рађала!

Прочитајте чланак »

Литије за спас Србије – важно обавештење

Због очекивања великог броја верника, који организовано долазе аутобусима из својих Епархија, обезбеђен је паркинг код Сава Центра, након завршетка, аутобуси могу их чекати преко пута Храма Св. Саве у ул. Булевар Ослобођења, ради безбедности саобраћаја и учесника, по препоруци МУП одељења за Јавни ред и мир.

Прочитајте чланак »