Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Др Валентина Арсић Арсенијевић: Морамо реаговати на сваки напад на суверенитет наше Србије!

Др Валентина Арсић Арсенијевић: Морамо реаговати на сваки напад на суверенитет наше Србије! Било да је то територијални, здравствени, војни и сваки други суверенитет!

Прочитајте чланак »

П Е Т И Ц И Ј А

КОЈОМ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ ОДБИЈАЈУ ДА ПРЕДАЈУ СВОЈ ЗДРАВСТВЕНИ СУВЕРЕНИТЕТ СВЕТСКОЈ ЗДРАВСТВЕНОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ (СЗО)

И НЕ ПРИХВАТАЈУ ДА СЛУЖЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ КЛИНИЧКИХ ЕКСПЕРИМЕНАТА У ПРОЈЕКТУ БИО4

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Захтевамо кривичну одговорност за све који саучествују у злостављању деце

ПРАВНО ОБАВЕШТЕЊЕ КОЈЕ ЋЕ СЕ КОРИСТИТИ КАО ДОКАЗНО СРЕДСТВО НА СУДУ
Ово правно обавештење ће се користи као доказно средство на суду, код покретања грађанске и кривичне одговорности у вези са одлукама, препорукама, поступцима и / или пропустима које се тичу организованог или индивидуалног психичког, односно емоционалног злостављања деце кроз едукативне садржаје, јавна окупљања, телевизијске програме и било које друге облике масовног ширења садржаја који деца не могу да схвате и покушаја да се у свом природном расту и развоју збуне и девијацију прихвате као нормалност.

Прочитајте чланак »

ФДА променио мишљење, лекари могу да преписују Ивермектин за лечење ковида

Лекари могу слободно да препишу ивермектин за лечење ЦОВИД-19, рекао је ове недеље адвокат који представља америчку администрацију за храну и лекове (ФДА).

„ФДА изричито признаје да лекари имају овлашћење да преписују ивермектин за лечење ЦОВИД-а“, рекла је Ешли Чеунг Хонолд, адвокат Министарства правде који представља ФДА, током усмених расправа 8. августа у Апелационом суду САД за 5. округ.

Прочитајте чланак »