Саопштења

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Упозорење забринутих родитеља властима Р. Србије!

Промоцију порнографије и разврата видимо као безбедносни ризик, узурпацију моралних начела нашег народа и јавну промоцију “антивредности” које су у апсолутној конфронтацији са тековином и стиловима живота већинског становништва Србије.
“Еуропрајдовци” нисте добродошли –
Даље од наше деце!

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Даље руке од наше деце – “еуропрајдовци” нисте добродошли!

Више од 50 традиционалних, родољубивих, верских, еколошких и струковних удружења грађана се удружило и позива родитеље да се сви заједно снажно супротставимо глорификацији пуког сексуализма, да станемо у одбрану традиције, брака, породице и деце и тиме трајно спречимо јавно демонстрирање сексуалности у форми „љубави“.
Овај догађај сматрамо високо ризничним и по духовно и по телесно здравље нације, посебно у времену најаве нових пикова епидемије из које коначно излазимо као и појаву нове епидемије мајмунских богиња.

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Трибина у Нишу “Слобода и здравље”

Након кратких предавања проф. Валентине Арсић Арсенијевић у коме је професорка приказала светске трендове који потврђују оно што је ЛРНЕ тврдио отпочетка, предавања професора Драга Ђорђевића који је још једном објаснио уз цитате из обајвљених научних радова зашто децу не смемо имунизовати против Ковида 19, предавања професора Бојка Бјелаковића који је изнео мишљење о имунизацији деце из перспективе педијатра који је сваког дана посвећен лечењу деце, предавања др Борислава Антонијевића који је још једном скренуо пажњу на то да се труднице не смеју имунизовати против Ковида 19 до предавања др Ленке Тенжера која је објаснила три правца напретка савремене медицине и разлику између вакцинације и осталих метода имунизација

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Подршка Антиглобалистима – Нећу геј параду у Богородичином граду

Најављена и претећа нова епидемија “мајмунских богиња” треба да доживи свој пик у септембру, а зна се да су резервоар инфекције и преносиоци хомосексуалци. Да ли ће наши стручњаци изложити линчу или дискриминацији ову ризичну заједницу етикетирајући је као кривца за будућу пандемију? Како је могуће да организације које брину о јавном здрављу грађана Србије ћуте?

Прочитајте чланак »

Подршка професору Ристивојевићу: Престаните са прогоном најбољих интелектуалаца Србије!

Да ли је у Србији на снази тајни декрет који забрањује позитиван став према Русији? Или, можда тајно, неко у Србији припрема санкције Русији, па у страху од реакције народа Србије, прави увертиру, смењујући малобројне патриоте који се налазе на руководећим функцијама у нашој земљи?
Докле ће у Србији да траје прогон честитих интелектуалаца и родољуба?

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Позив на Крсни ход у организацији Савеза православних жена

УГ Лекари и родитељи за науку и етику придружује се сестрама из православног удружења “Савез православних жена” и позива своје симпатизере, православне браћу и сестре да узму учешће у овом молитвеном догађају.

Прочитајте чланак »