Хајка

Ивермектин

Хајка

27/10/21 до 12/12/21
Ова страница садржи медијски искривљене вести упућене јавности Србије и доказ је невиђене манипулације чињеницама чији је искључиви циљ био да спречи грађане Србије да користе лек ивермектин у раном лечењу короне, а лекаре да застраши и онемогући да комуницирају преко привате Вибер групе “Ивермектин – докази”

08/07/2022
Вибер група је опстала и броји преко 15.000 чланова
Ивермектин је био и остао на листи Д Републичког фонда за здравствено осигурање РС
Агенција за лекове и медицинска средста није дозволила увоз ивермектина у РС (2021)
Ивермектин из ветеринарских апотека се све више користи, али му је отежана набавка и већа цена
Ивермектин за ветеринарску употребу је идентичан ивермектину за хуману употребу
Поједини новинари и челници инстиуција РС су покренуле хајку против неколико лекара (у току)
Лекари су тужили новинаре и челнике инстиције (у току)

Kњига “Ивермектин – забрањено благо” садржи доказе о томе ко су биле кукавице, а ко хероји времена злог (у штампи)

 

“Чим су се неки лекари ослободили страха и удружили у УГ „Лекари и родитељи за науку и етику“ – одмах је почео прогон тих лекара – медији их сатанизују, лекарска комора прети истрагом и позива полицију да истражи вибер групе коју су основали ови лекари, смењују се са функција у болницама и спроводи се дискриминација над њима. Ако дозволимо да лекаре који су против присилне вакцинације прогоне и да медицинске раднике који се нису вакцинисали дискриминишу – шта ће бити са нама, лаицима? Ако дозволимо да све добре лекаре отерају из здравственог система Србије – ко ће онда да нас лечи? Изнад свега, ако сада не заштитимо лекаре који својој деци неће дати или не би дали експериментално средство ГЕНЕТСКЕ ТЕРАПИЈЕ после тога обични грађани, лаици, неће моћи да заштите ни своју децу и неће имати лекаре који ће лечити њихову децу. За нормалног човека и родитеља, деца су црвена линија која не сме да се пређе. Лекари који су основали ЛРНЕ, наступају и као родитељи. Кад су и деца дошла на ред, ови лекари су се храбро успротивили, и настављају своју борбу упркос нападима и претњама. У ЛРНЕ окупљено је више од 300 врхунских лекара и више од 50 професора медицинских и осталих факултета у Србији. То су лекари који су урадили хиљаде операција, хиљаде порођаја, лекари који раде у ковид болницама, лекари који су били најбољи студенти, лекари са наградама. Циљ тих лекара је упознавање јавности са студијама и научним радовима у вези.“ Никола Варагић, дописник Стања ствари и активиста УГ Лекари и родитељи за науку и етику.

Хајка на лекаре и родитеље из ЛРНЕ

У наредном документу можете погледати како је изгледала медијска хајка на професоре, лекаре и родитеље из удружења грађана Лекари и родитељи за науку и етику.

Медијска хајкачланци и линкови

“Лекарска комора прогони лекаре јер су лечили народ Србије. Где је био директор ЛКС током епидемије да заштити лекаре?” Нада Гладовић, председник УГ ЛРНЕ.