ЛРНЕ У Медијима

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

др Владимир Димитријевић: СЕЧА КНЕЗОВА, 21. ВЕК ИЛИ ЖАРИ, ПАЛИ УДБИНСКИ ДИЗДАРЕ

НАТО мртвачко царство је мртво, и доноси смрт, али је већ побеђено Васкрсењем Христовим,  у које верујемо и коме се надамо. Баш сада, када НАТО поклоници милитантног прајдизма – џендеризма крећу са оваквим списковима, знамо да смо на правом путу, и да је победа са нама.

        Уосталом, имали смо ми, Срби, поред стотина и хиљада јунака, Васиља Грћића, херцеговачког витеза отпора црно-жутој лешинастој орлушини, па га се сећамо, и њиме надахњујемо. НАТОљупци – танатофили немају кога да их надахне – Шваб, Сорош, Гејтс и остала глобалистичка тевабија нису никакво надахнуће никоме, па ни најближим рођацима. Тек њима нису. А нама је Васиљ Грђић и отац и брат и стег који носимо. Један од многих, један међу многима.

Свакако, због ограниченог простора “јавног етра” они нису ни могли да напишу списак од преко 6 милиона имена и године рођења свих грађана РС који не подржавају агресивно наметање ЛГБТ идеологије деци.

Прочитајте чланак »

Неименовани ЛГБТ аутор није ни могао да напише дужи списак, јер би он морао да обухвати преко 6 милиона људи

Прављење спискова за “лакшу идентификацију појединаца” неодољиво подсећа на опасне и у Нирнбергу давно осуђене методе нацистичко-фашистичко-Гебелсовских организација.

Свакако, због ограниченог простора “јавног етра” они нису ни могли да напишу списак од преко 6 милиона имена и године рођења свих грађана РС који не подржавају агресивно наметање ЛГБТ идеологије деци.

Прочитајте чланак »

Удружење грађана “Родитељи ЗА права дјеце”: “Оправданост и сигурност ХПВ вакцине за дјецу”

Удружење грађана „Родитељи ЗА права дјеце“ из Бијељине, организовало је стручно предавање и дискусију на тему „Оправданост и сигурност HPV вакцине за дјецу“ у Културно музејском центру Епархије зворничко-тузланске. Циљ предавања је да се информишу родитељи и јавност о свим превентивним видовима заштите здравља дјеце, са аспекта доступних медицинских и других стручних информација, од стране стручних и квалификованих медицинских радника који имају богато искуство у свом раду.

Прочитајте чланак »

ФЛАЈЕР – РОДИТЕЉИ СУ НАС ПИТАЛИ О ХПВ ИНФЕКЦИЈИ, ВАКЦИНИ, КАРЦИНОМУ И ПРЕВЕНЦИЈИ

Флајер УГ Лекари и родитељи за науку и етику намењен је родитељима који су од нас тражили информације о ХПВ инфекцији, вакцини, карциному и превенцији, а ми смо се потрудили да на основу доступних информација дамо одговоре на тражена питања.

Прочитајте чланак »

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ: Право на патриотизам и слободу мишљења; како спречити нови тоталитаризам

Једна од кључних особина тоталитаризма је гушење слободе мишљења. Ко спаљује књиге, спаљиваће људе; ко удара на ум, удариће и на тела. Уосталом, сама форма демократије какву данас знамо заснована је на начелу плурализма мишљења.

Прочитајте чланак »