КОВИД-19 мРНА Вакцина: Лекција који смо научили из глобалне кампање и поступка регистрације

КОВИД-19 мРНА генска терапија: Лекција коју смо научили из глобалне кампање и поступка регистрације

22_COVID-19 mRNA Vaccines: Lessons Learned from the Registrational Trials and Global Vaccination Campaign
M. Nathaniel Mead , Stephanie Seneff , Russ Wolfinger , Jessica Rose , Kris Denhaerynck , Steve Kirsch , Peter A. McCullough
Закључци
За процену безбедности КОВИД-19 мРНА вакцине кључно је спровођење поступка који је морао да поштује етичке стандарде и права пацијента да донесе одлуку о вакцинисању након што добије све информације и доказе. Рад анализира поступак регистрације генетске вакцине и њеног пласмана на тржиште, као.и на анализу последица озбиљних нежељених дејства (ОНД).
Анализарана су два кључна испитивања. Прво, безбедност никада није процењена како утврђују раније утврђени научни стандарди било за вакцине или за генетске третмане,( што је прецизнија класификација ових производа). Многи кључни налази истраживања су погрешно пријављени или у потпуности изостављени из објављених извештаја.
ФДА и произвођачи вакцина су заобишли уобичајене протоколе безбедносног тестирања и токсиколошке захтеве, а са прераним прекидом оба истраживања (услед одобрења за хитну масовну употребз вакцина), није урађена одговарајућа пробна процена. Тек кад су почеле вакцинације за ширу јавност откривене су озбиљне здравствене последице са бројним кардиоваскуларним, неуролошким, репродуктивним, хематолошким, малигним и аутоимуним ОНД-овима идентификованим и објављеним у медицинској литератури. Штавише, КОВИД-19 мРНА вакцине,које сз дистрибуране широм света, нису биле произведене истим процесом произвоње као иницијалне, тестиране вакцине. Сви КОВИД-19 мРНА производи који су пуштени у јавност имали су различите степене контаминације ДНК. Ови пропусти регулаторинх органа додатно је повећао забринутост у погледу безбедности и контроле квалитета надзорног процеса производње ВАКЦИНЕ ПРОТИВ мРНА.
Од почетка 2021. године вишак смртних случајева, срчаних удара, можданих удара и других ОНД често је погрешно приписивано КОВИД-19 болести, а не КОВИД-19 мРНА вакцини. Неки пацијенти који су били инфицирани САРС-КоВ-2 субваријантном, а претходно примили мРНА искусили су појачане негативне ефекате. Изгледа да вишеструке дозе мРНА изазивају имунолошку дисфункцију, чиме парадоксално доприносе повећаној подложности КОВИД-19 инфекцијама. За огромну већину одраслих особа млађих од 50 година, мРНА вакцине су потенцијално више доприренеле оштећењима (па и губицима живота), него што су заштитле здравље прималаца. Потенцијалне штете за старије одрасле особе су такође увећане.
С обзиром на добро документоване ОНД и неприхватљив однос штетности према користи, позивамо власт да прихвате и спроведу глобални мораторијум на ове модификоване МРНА производе док се не одговори на сва релевантна питања која се односе на узрочност, заостављену ДНК и атипичну производњу протеина код вакцинисаних.

Цео рад можете прочитати овде

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print