Неименовани ЛГБТ аутор није ни могао да напише дужи списак, јер би он морао да обухвати преко 6 милиона људи

Неименовани ЛГБТ аутор није ни могао да напише дужи списак, јер би он морао да обухвати преко 6 милиона људи

Удружење грађана ЛЕКАРИ И РОДИТЕЉИ ЗА НАУКУ И ЕТИКУ (ЛРНЕ) је основано на молбу родитеља, а са циљем да заједнички заштите децу од немедицинских и неприродних штетних третмана.

Чињеница је да ЛГБТ идеологију не подржава преко 99% грађана Србије, који истовремено немају ништа против личних и приватних опредељења припадника ЛГБТ, нити су било када, било кога именом и презименом таргетирали. ЛРНЕ то никада неће ни чинити, осим уколико неки именовани појединац не доведе до наметнутог судског спора.

Неименовани ЛГБТ аутор, у тексту под насловом ” “The Belgrade Pride, Homophobia And Serbian Government-Organized NGOs” (https://nifainfo.org/the-belgrade-pride-homophobia-and-serbian-government-organized-ngos/) наводи следеће:

“…Испод је наведен само делимичан списак организација, медија и појединаца који су путем широке и скорашње медијске заступљености, а у добром броју случајева и путем директне финансијске и медијске подршке од стране власти, активно учествовали у противљењу Уставом загарантованих права припадника ЛГБТ+ заједнице у Р. Србији као и у ширењу дезинформација у јавном етру.

Документован број јавних личности и организација, од којих су многи повезани са властима Р. Србије, је умногоме већи и доступан на захтев заинтересоване јавности. Ради лакше идентификације особа, наведене су године рођења, професија и/или припадност релевантној организацији. Редослед доле наведених особа није по реду важности.”

УГ ЛРНЕ овим путем обавештава јавност, државне органе, медије и ЛГБТ чланове да су у тексту изнете неистине:

1. ЛРНЕ никада није имало “директне финансијске и медијске подршке од стране власти”, док ЛГБТ сектор има огромну финансијску подршку власти, укључујући и политичку подршку оличену у позицији председника Владе РС.

2. Уставом РС су загарантована права сваког грађанина, а захтеви да ЛГБТ припадници имају над-Уставна права представља дискриминацију преко 99% грађана РС.

3. Коришћење термина “Ширење дезинформација у јавном етру” и “документован број јавних личности” су флоскуле које су управо искористили безимени аутори текста, а у недостатку доказа и вршећи злоупотребу “јавног етра”.

4. Прављење спискова за “лакшу идентификацију појединаца” неодољиво подсећа на опасне и у Нирнбергу давно осуђене методе нацистичко-фашистичко-Гебелсовских организација.

Свакако, због ограниченог простора “јавног етра” они нису ни могли да напишу списак од преко 6 милиона имена и године рођења свих грађана РС који не подржавају агресивно наметање ЛГБТ идеологије деци.

Позивамо ЛГБТ припаднике да осуде овакав текст и да се од њега ограде, а аутора списка, који није имао храброст да се потпише, да списак најхитније уклони из “јавног етра”.
Органе власти РС позивамо да предузму законом предвиђене мере.

Медијска служба УГ ЛРНЕ

У Београду, 10.02.2024. године

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print