Коначно добра вест око COVID 19 ”вакцина”. Базично, тужиоци су утврдили да COVID 19 ”вакцина” није права вакцина јер не задовољава критеријуме из устаљене дефиниције вакцине – да ствара имунитет и да особа која је добила вакцину не може поново да се зарази и да зарази другу особу.

Уколико COVID 19 ”вакцина” није права вакцина, већ је медицински третман, онда држава нема права да наметне обавезну вакцинацију, чак ни у случају хитности због епидемије.

По америчким законима, држава не може да наметне вакцину појединцу због његовог сопственог добра, већ само ако та вакцина истовремено помаже другима да се не разболе. Значи, ако COVID 19 ”вакцина” не ствара имунитет и болест и поред тога што је особа вакцинисана и може да се пренеесе на другу особу, онда то не задовољава критеријуме по којима држава може да натера појединца да се вакцинише. Ту такође ступају права појединца да одбије медицински третман, јер ако COVID 19 ”вакцина” не ствара имунитет то онда може да се сматра неком врстом медицинског третмана, и појединац онда има право да одбије тај медицински третман, има право на приватност и здравствену аутономију у доношењу одлика.

Амерички CDC, који је на почетку тврдио да је COVID 19 ”вакцина” сигурна и ефикасна, и да не долази до преношења болести са вакцинисане особо на другу особу, је кад се утврдило да то није тачно, променио дефиницију вакцине и избацио ”стицање имунитета”.

Here’s the definition the CDC used on 26 August 2021:

Vaccine– “a product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease.”
Vaccination– “the act of introducing a vaccine into the body to produce immunity to a specific disease.”
Rather than admit the COVID-19 vaccine is not working as advertised, the CDC took a page out of Orwell’s 1984 and opted for new spin language.
Here is the new definition:

Vaccine– “a preparation that is used to stimulate the body’s immune response against diseases.”

HUGE Legal Victory – HFDF Wins Appeal in Ninth Circuit