Повереништво ЛРНЕ у Кули – Даље руке од наше деце

Повереништво ЛРНЕ основано у Кули❗
Представници удружења УГ Лекари и родитељи за науку и етику и представници УГ Право на избор, посетили су данас породицу Стокућа у Кули.
Повереник УГ ЛРНЕ за Кулу је Јован Стокућа, којем се у старту прикључила и његова супруга Добрила Стокућа. Породица Стокућа има троје деце, од којих је једно повређено имунизацијом. Из тог разлога госпођа Добрила је заједно са супругом основала и удружење грађана “Лукина кућа” кроз које заједно са стручним лицима покушавају да помогну деци оштећеној имунизацијом, као и свој другој деци која имају различите облике аутизма.
Подаци о свим нашим повереништвима, од понедељка ће бити доступни на нашем сајту.
Јавите нам се на [email protected]

Драги пријатељи, драги саборци,

можда је баш ово био Богом одређен прави тренутак да проведем претходна три дана на нашој светој земљи, Косову и Метохији, да ми баш та перспектива помогне да сагледам ствари јасније, моћније, храбрије.

Зато овим путем не шаљем куртоазну подршку нашем брату Бошку Обрадовићу, иако сам иницијано била шокирана оставком, сада сматрам да је то храбар и исправан потез, на коме му честитам.

Могла би овде да пренесем на десетине и болних и лепих утисака са овог поклоничког путовања, одлучила сам се да са вама поделим један, а то је реченица из дела дивне беседе свештеника из храма у Косовској Митровици “не чувамо ми Косово и Метохију, већ Косово и Метохија чува нас”.

Са жељом да у добру и здрављу проведете наш Божић и нашу Нову годину.

Проф. др Валентина Арсић Арсенијевић

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print