Видео Материјали

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Трибина ЛРНЕ у манастиру Петковица

Цео скуп је је увеличао и појац, хаџи Никола Мијовић, који је извео неколико родољубивих песама из свог репертоара.
Овим наступом отворили смо најављивани циклус гостовања по градовима, манастирима и Црквама широм Србије, у жељи да информације које говоримо а које су засноване искључиво на чињеницама и медицини заснованој на доказима, допру до што више људи.

Прочитајте чланак »

ЛРНЕ: Позив родољубивим политичким снагама

С обзиром на стручност наших чланова и велику подршку грађана, спремни смо да помогнемо у реорганизацији здравственог система оној политичкој снази која прихвати следеће циљеве и принципе: РЕФОРМА ЗДРАВСТВА, МЕДИЦИНА ЗАСНОВАНА НА ДОKАЗИМА, ИСТИНИТА И ПОТПУНА ИНФОРМИСАНОСТ ЈАВНОСТИ, СЛОБОДА ЛИЧНОГ ИЗБОРА, БОЉА ДОСТУПНОСТ ЗДРАВСТВЕНИХ УСЛУГА НА ЦЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ, ПОСЕБНА ЗАШТИТА ЗДРАВЉА ОСЕТЉИВИХ KАТЕГОРИЈА (деце, трудница и старијих суграђана), ОЧУВАЊЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ.

Прочитајте чланак »

др Питера МекКала “Потреба за раном терапијом ковида-19,”

На почетку свог предавања, др Питер МекКала је указао да, невезано да ли је неко примио вакцину, ако се појаве симптоми болести COVID-19, потребно је рано лечење да се спречи хоспитализација или смрт. Затим је показао облик вируса и спајк протеина који је патоген, утиче на ткива, доводи до тромбозе и омогућава улазак вируса у ћелије.

Прочитајте чланак »

Проф. др Арсић Арсенијевић: Може доћи до пораста аутоимуних болести у будућности

“Оно што ми као стручњаци за микробиологију можемо да предвидимо као последицу примене ове мРНК генске терапије код деце јесте пораст аутоимуних болести у будућности” Проф. др Валентина Арсић Арсенијевић, Лекари и родитељи за науку и етику .Гостовање у емисији Уранак, телевизија К1, 23.9.2021.

Прочитајте чланак »

Др Борислав Антонијевић – говор на скупу Антиглобалиста

” Не желим да будемо лекари који ће због новца и личног интереса радити нешто што не сматрају добрим за наше људе. Да се вратимо науци и етици, да бринемо једни о другима, да се вратимо себи! Српски народ да се врати српству. Бог нам помогао!” Др Борислав Антонијевић, говор са протеста Антиглобалиста.

Прочитајте чланак »

Позив на протест – Др Славица Аранђеловић

“До сада смо хтели и желели, сада морамо” др Славица Аранђеловић, Организација Лекари и родитељи за науку и етику, позива на свенародни протест 18.9.2021. Окупљање је у 17.30 часова на Тргу Рeпублике (у 18.00 часова прелазимо на Андрићев венац.
Одбранимо нашу децу!

Прочитајте чланак »