Видео Материјали

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Др Антонијевић: Народ је почео да се буди

”Јасно је да новац врти светом, али оног момента кад се буде пробудила свест, новац ће изгубити вредност, зато што свест не могу да купе, можда могу да купе поједине људе, али свест народа не могу да купе и не могу да промене новцем. Оног момента кад се буде пробудила свест, тад је крај. А долази до буђења…” – др Борислав Антонијевић код Игор Маринковић (Правда, Helmcast)

Прочитајте чланак »

На делу је контра медицина – ”вакцинација у подруму КСТ

Вакцинација студената у КСТ, 05.02.2022: ординација у подруму са опушцима, “вакцина” у теглама топлог фрижидера, лекарска етика у страху од празне коверте, а студентима остала једина “гаранција” СОПСТВЕНИ ПОТПИС да пристају на генетски експеримент. На делу контра-корона-медицина.

Прочитајте чланак »

Гладовић: Идите у ЕУ и радите шта вам је воља а нас оставите на миру

“Немачка и Америка најављују да ће деца до 14 године живота бити без полног одређења и да ће се тек тада изјашњавати шта су, што је лудило​ своје врсте које прети да дође и у Србију по закону о родној равноправности који је усвојен прошле године у Народној скупштини без опозиције.​ Ми не желимо њихово парадирање у нашој Светосавској земљи и наметање њихове тоталитарне идеологије, ми се томе противимо и ми тражимо да то буде отказано из моралних, безбедносних, здравствених и финансијских разлога.” изјавила је Нада Гладовић председник удружења Лекари и родитељи за науку и етику током конференције Савеза удружења “Уједињени за традицију и породицу” одржаној у Прес центру УНС, 27.7.2022.

Прочитајте чланак »

Професор др Драго Ђорђевић: Те маске су бесмислене

“Апсолутно је бесмислено носити ту врсти маски. Не само да је бесмислено него је и обесхрабрује да ми и даље срљамо у незнању.” проф. др Драго Ђорђевић, председник Научног одбора УГ Лекари и родитељи за науку и етику.

Прочитајте чланак »

Др Аранђеловић: Нека зове у лично име а не уме свих грађана Србије

“Најспорније јесу гаранције Владе Србије које је потписала лично председник владе Ана Брнабић и то у име Владе Србије и у име српског народа. Не улазим у њена сексуална опредељења, да је позвала у своје лично име не би био проблем, али она позива у име свих грађана Србије, средства које се издвајају су средства грађана Србије, а грађани Србије се не питају ништа” – др Славица Аранђеловић, председник Удружења Алтера.

Прочитајте чланак »