Видео Материјали

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Упозорење забринутих родитеља властима Р. Србије!

Промоцију порнографије и разврата видимо као безбедносни ризик, узурпацију моралних начела нашег народа и јавну промоцију “антивредности” које су у апсолутној конфронтацији са тековином и стиловима живота већинског становништва Србије.
“Еуропрајдовци” нисте добродошли –
Даље од наше деце!

Прочитајте чланак »

Нада Гладовић и др Борислав Антонијевић потписали петицију против “Еуропрајда”

Ми смо за традиционалну породицу!
Одлагање Прајда на 99 година!
Др Борислав Антонијевић и Нада Гладовић подржали иницијативу Антиглобалиста и потписали петицију за отказивање Еуропрајда, догађаја који је планиран у трајању од 6 дана од 12-18 септембра на који се очекује да ће доћи 100.000 гејева из целе Европе.

Прочитајте чланак »

Oтац Саша: Коленопреклоно молим Патријарха да се огласи поводом Параде срама

Најављена и претећа нова епидемија “мајмунских богиња” треба да доживи свој пик у септембру, а зна се да су резервоар инфекције и преносиоци хомосексуалци. Да ли ће наши стручњаци изложити линчу или дискриминацији ову ризичну заједницу етикетирајући је као кривца за будућу пандемију? Како је могуће да организације које брину о јавном здрављу грађана Србије ћуте?

Прочитајте чланак »

Гладовић: Ми смо већински православни народ и наш глас мора да се чује

“Ми смо већински православни народ, а овај најављени Еуропрајд је у ствари силовање тог већинског народа традиционалног духа. На основу чега је мала Србија и Београд занимљив да буде престоница разврата?” Нада Гладовић председник удружења Лекари и родитељи за науку и етику.

Прочитајте чланак »

Шта је Влада потписала са СЗО и шта нас чека?

У Београду је одржан изузетно значајан округли сто под називом „ЗДРАВЉЕ И СЛОБОДА – Шта је Влада потписала са СЗО и шта нас чека?“, а разлог његовог одржавања је тајни споразум који је са Светском здравственом организацијом потписао министар у техничком мандату Златибор Лончар.
На оовом панелу су г

Прочитајте чланак »