Видео Материјали

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Председник Вучић да се извини народу Србије

22. 8. 2022. За Глас јавности говорили су Нада Гладовић, Александра Кнез Милојковић и Ранко Гојковић, представници кровног удружења “Уједињени за традицију и породицу” које организује литије са захтевом да се Европрајд откаже.

Прочитајте чланак »

Отац Саша: Браћо свештеници станите уз свој народ

“Браћо свештеници станите уз свој народ, као пастири дужни смо да деламо по ономе што проповедамо. ЛИТИЈЕ одржане за Макавеје 14.8.2022. су биле величанствене, то је био побожан народ, то је наставак онога што је радио наш св. владика Николај са богомољачким покретом. Ако не станете сада уз свој народ, немојте се чудити што вам се цркве празне, немојте се чудити да вам када дођете да светите водицу, верник каже, оче не треба, снаћи ћу се на други начин ове године. Устаните и станите уз свој народ, своју паству, као што су то урадиле неке часне владике, а биће их још, даће Бог.” отац Саша.

Прочитајте чланак »

Позив на Литије за спас Србије

28.8.2022. у 18 сати испред Патријаршије, саборно, молитвено и сложно, црквено народна Литија за спас Србије!
Уједињени, са Богом и крстом испред себе за победу породичне Србије! Видимо се!
“И када свеца славио
И када школу правио
И кад се у чуду чудом бавио
Деца ти се рађала
Народе српски
Амин
Даће Бог!”

Прочитајте чланак »

Народ Србије: Захвални нашим духовним пастирима

Подржавамо традиционалне вредности, природну породицу и морал. Противимо се наметању западних „вредности“ већинском становништву Србије.
Промоција хомосексуалности међу децом и младима је недопустива, јер је телесно општење особа истог пола у супротности са природом.
Нашим духовним пастирим, захвални народ Србије.

Прочитајте чланак »