Видео Материјали

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Др Аранђеловић: Исти експерименти су вршени ’80. година на америчкој војсци

“Хтели су да створе потпуно идеалног војника који ће извршавати наређења без размишљања. Ти експерименти су започињани па прекидани. Творац тих експеримената је савремени Менгеле, односно Фаучи, намерно га не називам доктор јер он то није. Имали смо увид у ту званичну документацију.” др Славица Аранђеловић, генерални секретар УГ ЛРНЕ.

Прочитајте чланак »

Лекари и родитељи за науку и етику – Литија за спас Србије 14.8.2022. у 18 испред Патријаршије

“Уједињени за традицију и породицу” ће у недељу 14.8.2022. организовати свенародну Литију са почетком у 18 сати испред Патријаршије. Позивамо сав верујући народ да нам се придружи и да се у молитвеном миру помолимо за спас и опстанак нашег народа. Ово је прва од три планиране Литије којима је поред саборне молитве народа циљ и забрана, односно отказивање најављеног Европрајда у Београду заказаног за период од 12-18 септембра.

Прочитајте чланак »

Проф. Вујић: Хвала ЛРНЕ што постојите и борите се!

Проф. др Јасмина Вујић, увеличала је својим присуством нашу трибину у СКЦ Ћирилица на тему “Слобода и здравље”. У питању је прва жена декан на нуклераном инжењерингу на Берклију, једном од најпрестижнијих универзитета у САД.
Након њеног упечатљивих излагања присутнима се обратила и наша уважена проф. др Валентина Арсић Арсенијевић, један од најеминентнијих имена српске медицинске науке.

Прочитајте чланак »

Проф. др Станимировић: Антибиотике не узимати на своју руку!

“Антибиотике не узимајте на своју руку, они имају своје индикације и контраиндикације. Антибиотици заиста морају да се уклопе у клиничку слику уз процену ординирајућег лекара. Ако не желите да идете у ковид амбуланту, консултујете се барем са ординирајућим лекаром.” изјавила је проф. др Виолета Станимировић (ЛРНЕ), гостујући у јутарњем програму ТАНЈУГ телевизије.

Прочитајте чланак »