ЛРНЕ У Медијима

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

СПРЕМИТЕ СЕ! 50 лекара више неће да ћути!

Вакцина против ковида није испитивана на деци и није безбедна за узраст од 12-16 година јер се сада експериментално истражује, а тек децембра 2023. компанија Фајзер има обавезу да поднесе резултате тестирања вакцине против вируса корона.

Прочитајте чланак »

Демонтирање вакцинизма : Конови и Радовановићеви причају бајке и спроводе хајке

ЛРНЕ је, у овом тренутку, својом слободом и храброшћу једна од најзначајнијих, природно насталих, а не плаћених од НАТО Империје и за разне „обојене“ разлоге употребљивих, организација цивилног друштва, и њену озбиљност, одговорност и ангажман треба чувати као највеће богатство које имамо.

Прочитајте чланак »

Проф. др Станимировић и др Антонијевић гости у емисији После ручка

Проф. др Виолета Станимировић и др Борислав Антонијевић (ЛРНЕ) у емисији После ручка где су им саговорници били др Градимир Драгутиновић и Александар Стојановић, диктектор ДЗ Палилула, који се такође представља као лекар, премда га дуго није било на списку лекара ЛКС.

Прочитајте чланак »

Проф. др Бранислав Ристивојевић: Етичку комисију МФ претварају у Инквизицију

Проф. др Бранислав Ристивојевић: У случају проф. др Валентине Арсић Арсенијевић они право на вођење етичког поступка у стварности злоупотребљавају и тиме Етичку комисију претварају у својеврсну Инквизицију. Да ли Етичка комисија жели да буде упамћена као верски суд који ће Медицински факултет претворити у ломачу за све који се усуде да критички мисле и говоре? Шта је следеће: спаљивање књига проф. Арсић Арсенијевић?

Прочитајте чланак »