ЛРНЕ У Медијима

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Доћи ће време за истину

Kада у Србији једног дана буде успостављена правна држава, тужбе лекара против Blic-а бити извађене из фиока и таблоидни новинари ће одговарати. То ће изгледа ускоро да се догоди – у свету су неке државе укинуле анти-ковид мере, у неким државама су велики протести, свет полако излази из пандемије и више нико не верује тзв. ковид-стручњацима и промотерима Big Pharma.

Прочитајте чланак »

Јавни позив представницима “Фајзера”

У трeнуцима потпуног одсуства јавне расправе и дебате свеукупне медицинске струке о овако значајним питањима која се тичу безбедности и здравља наше деце, оваква емисија представљала би прави изазов и објективан начин за исправно информисање грађана Србије. Зато јавно позивамо представнике компаније Фајзер да предложе своје стручњаке и најаве гостовање у емисјији на К1 у термину када гостују наши професори.

Прочитајте чланак »

Професори су ту да би нешто и значили!

Аутори овог текста су универзитетски професори и интелектуалци „не само да би нешто знали, него да би, кад затреба, нешто и били” (Мило Ломпар). Они нужно немају обавезу, и у овом тексту можда не заступају ставове својих послодаваца, али сматрају да је једино научно и етички исправно рећи: за сада се не зна да ли постоје штетна дејства РНК SPIKE вакцине препоручене деци, јер дугорочне студије нису завршене.

Прочитајте чланак »

И вакцинисани умиру у болницама

“И шта нам преостаје? Па, заједничка борба. Борба за истину и правду. Борба чињеницама и доказима. Борба за здравље и светињу живота сваког појединца. Борба за очување смисла живота. Вакцинисани и невакцинисани, ујединимо се у потрази за истином и здрављем! Насиљу, сегрегацији и противуставним манипулација –не! Хуманој и безбедној имунизацији – да, слободи избора – да, Хипократовој заклетви ( „Не науди!“ ), здравственој безбедности и високој етичности лекарског позива – да, да и да! “

Прочитајте чланак »