Скуп – Крсни ход

Организација „Лекари и родитељи за науку и етику“ подржава скуп који ће се одржати недељу 18.9.2021. „Крсни ход“ у организацији „Породичног сабора“ и „Савеза православних жена“.

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print

На скупу ће бити потписивана петиција. Можете је одштампати (Word, PDF) и дати (без попуњавања редног броја) да потпише фамилија, комшије, познаници, па нам донети на скуп (ко долази). Они који су ван Београда могу да шаљу поштом потписане петиције на адресу: удружење „Quanttes“, Ресавска 78, Београд. Породични сабор је удружење састављено од више организација, које се бави промоцијом породичних вредности. Породични Сабор чине: Православна породица, Српско удружење за одбрану ћирилице „Добрица Ерић“, Русское Собрание, Српска солидарност, Завет српско-руски и Друштво Цара Николаја. Створено је ради очувања традиционалних српских породичних вредности и опстанка наше нације.

Организација „Лекари и родитељи за науку и етику“ подржава свенародни протест у суботу 18.9.2021. који се, између осталог, тиче борбе против присилне вакцинације и кршења људских права током пандемије Ковид-19. Позивамо лекаре и родитеље да нам се придруже у овој важној борби за здравље и безбедност наше деце. Окупљање је у 17.30 часова на Тргу Рeпублике (у 18.00 часова прелазимо на Андрићев венац).

Свенародни протест у суботу 18.9.2021. организују Антиглобалисти Србије уз подршку многих патриотских и породичних организација и удружења и покрета/странака (који неће учествовати у главном програму са својим говорницима): Доста је било (ДЈБ), Живим за Србију (ЖЗС), Двери.

На скупу говори између осталих, и наш представник, др Борислав Антонијевић.

На скупу ће бити потписивана петиција. Можете је одштампати (Word, PDF) и дати (без попуњавања редног броја) да потпише фамилија, комшије, познаници, па нам донети на скуп (ко долази). Они који су ван Београда могу да шаљу поштом потписане петиције на адресу: удружење „Quanttes“, Ресавска 78, Београд.

Будимо на страни истине!