Јавна Писма

Лекари и Родитељи за Науку и Етику

Отворено писмо Лекара институцијама у вези “спајк боцки”: Ако наставите пропаганду mRNK експеримента, следе тужбе!

Допис наше организације “Лекари и родитељи за науку и етику” упућен институцијама од јавног значаја а који се тиче јавне здравствене политике у вези са препорукама превентиве Ковида – 19 код деце од 12-15 година, поводом чега тражимо одговоре на многобројне недоумице и изражавамо забринутост због тока догађаја.

др Тенжера: “Зашто смо против имунизације експеримeнталним мРНА средством”

“Овом приликом истичемо да смо за медицину засновану на доказима, да смо за све научно утемељене методе лечења, да смо за слободу избора и против сваког облика дискриминације и, што је најважније, апсолутно смо против вакцинисања деце новом медицинском технологијом примењеном у „mRNK вакцином“ која није довољно испитана према документацији самог произвођача, а што доказује и Агенција за лекове и медицинска средства на свом сајту. Да ли треба да сумњамо у компетентност и ове наше установе, професоре?”др Ленка Тенжера.

Лекари и научници против вакцинације деце: Одговор Куриру и лажима имунолога

ДЕМАНТИ ПОВОДОМ ПИСАЊА ДНЕВНОГ ЛИСТА КУРИР ОД 13.8.2021. ГОДИНЕ У КОМЕ СЕ НАЛАЗЕ СПОРНЕ ИЗЈАВЕ И НАПАДИ ИМУНОЛОГА ДУШАНА ПОПАДИЋА НА НАУЧНИКЕ И ЛЕКАРЕ ПОТПИСНИКЕ ПЕТИЦИЈЕ ПРОТИВ ВАКЦИНИСАЊА ДЕЦЕ