Поново отворен прогрон чланова Удружења

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print
Данас  други дан Васкрса 25.4.2022.године у 21час, полиција је поново дошла на кућну адресу Наде Гладовић  председнице ЛРНЕ с налогом да је доведу како би дала исказ судији у вези са Антиковид протестом будући да је овог пута терете за организацију истог.
Овим чиним се потврђује да се континуирано врши  прогон чланова ЛРНЕ који  храбро бране право на слободу избора, на информисаност грађана, залажу се за медицину засновану на доказима и етику здравственик радника; који су се доказали као несаломиви борци за здравље грађана и посебно здравље деце и који су у време Ковид кризе многима несебично помогли. 
Јавно постављамо питање да ли су држава Србија и њена државна администрација у служби фармако корпорација и осталих међунарих организација које су отворено показале да им је императив профит и лична корист, а не здравље грађана и здравље наше деце? Да ли је долазак на кућну адресу  председнице ЛРНЕ на други дан Васкрса наставак борбе са краја 90-тих, за коју смо веровали да је прошлост, када су велики православни празници бирани као дани напада и прогона? 
Без обзира на све и упркос свему ми ћемо наставити да обавештавамо грађане о истини и медицинској науци заснованој на доказима и, с вером у Бога, својим знањем и залагањем штитити здравље наше деце и свих грађана Републике Србије као слободни и родољубиви интелектуалци.