Проф. др Валентини Арсић Арсенијевић уручена Плакета за изузетан допринос у борби против болести Ковид 19

Организација „Лекари и родитељи за науку и етику“ има велико задовољство да обавести јавност да је на Медицинском факултету у Београду, у среду 8.9.2021. године, Проф. др Валентини Арсић Арсенијевић уручена Плакета за изузетан допринос у борби против болести КОВИД-19).

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print

Проф. др Валентини Арсић Арсенијевић је једна од ретких професора Медицинског факултета која је часно устала против експеримента над децом и масовне „вакцинације“ биолошким леком са недовољно познатим штетним ефектима, због чега се њена катедра истог тог факултета „оградила“ од ње, тј. покушали су да је уз остале колеге медијски дискредитују. Иако је у медијима нетачно било објављено да је против ње, и још пар часних професора Медицинског факултета Универзитета у Београду који су потписници петиције против вакцинације деце „вакцином“ (тачније биолошким леком, Comirnaty, мРНА вакцина против КОВИД-19) био покренут дисциплински поступак, истина је да је професорка добила награду за заслуге у сузбијању последица епидемије Ковида 19.

Декан Медицинског факултета, професор др сц. мед. Небојша Лалић, ендокринолог, на посебној свечаности посвећеној обележавању 100 година од оснивања Медицинског факултета, лично је уручио часној професорки признање за заслуге у борби против ове епидемије. Истина и част увек победе на крају без обзира на све и упркос свему.

Овај важан догађај показује колико је драгоцена и значајна аутономија и слобода нашег највећег Медицинског факултета, што истовремено представља цивилизацијску тековину на коју смо поносни.

Libertati viam facere- Отварати пут слободи!