Представници УГ Лекари и родитељи за науку и етику, присуствовали су трибини

Представници УГ Лекари и родитељи за науку и етику, присуствовали су трибини у организацији Благодарја и Балканске у Новом Саду у просторијама КУД „Светозар Марковић, на којој је говорио уважени проф. др Јован Антовић, који је такође члан научног тима удружења грађана “Лекари и родитељи за науку и етику”.
Професор Антовић је истакнути стручњак светског ранга у области хематологије и редовни професор на Институту Каролинска у Штокхолму. Проф. др Јован Антовић дипломирао је након само четири године и десет месеци, 1993. године, на Медицинском факултету у родном Нишу, због чега је проглашен најбољим свршеним студентом Универзитета у Нишу и најбољим студентом медицине уопште, према мишљењу Српског лекарског друштва.
Добитник је многобројних признања за свој ради и аутор/коаутор више од шездесет чланака објављених у рецензираним међународним часописима, који су цитирани више од хиљаду пута. Такође, коаутор је два издања књиге The Essential Guide to Blood Coagulation (Основе коагулације крви).
У препуној сали КУД “Светозар Марковић”, професор Антовић поновио је свој став да препоручивати људима ковид вакцине више није само лоша медицина, већ злочин.
Позвао се на научне студије и изнео тврдњу да су миокардитиси у минималној мери последица ковида и у максималној мери последица вакцина, наводећи примере изненадних смрти спортиста широм света.
Након одржаног предавања, професор је одговарао на питања присутних грађана.
 
Инфо служба ЛРНЕ

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print