Порука Демократској странци – Ваш и Вучићев долазак на власт организовао Сорош и Брисел, на Литијама се десио народ

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print

Народ Србије је изашао на Литије јер је препознао да Литије организују људи из народа. 

Богољубиви и родољубиви народ са свештенством и монаштвом СПЦ је изашао на Литије и показао национално јединство око очувања Светиња а то су Деца, Породица, целовита Србија чије је срце Косово и Метохија. Народ  Светог Саве се сабрао у миру  око Крста достојанствено да каже које вредности су његове а ви и вама слични оличени у владајућој странци такав народ  богољубив и родољубив народ Србије називате  бедницима, екстремистима.

Оно што је ваша странка урадила, која је након свих непочинства и довела на власт Александра Вучића, показало се погубним за све родољубе Србије. Ви сте заједно са Александром Вучићем издали сваки интерес Србије и њеног грађана, обесправили сте и понизили српски народ који је и једнима и другима веровао да ћете му повратити достојанство. Ови срамни догађаји и кршење јавног морала и православне традиције нашег народа започели су управо у време када сте ви били на власти, а настављени су у време накарадне власти Александра Вучића што јасно показује да вам је наредбодавац исти – Сорош са својим бриселским комесарима. Уместо да сте, као неко ко представља такозвану демократско оријентисану политику и слави своју страначку славу, изашли и стали уз свој народ, ви се користите управо „Вучићевим наративом“ и спиновима покушавате да релативизујете догађај пар екселанс, а то су свенародне Литије. Без обзира на ваше намере, нећете нас спречити нити по ко зна који пут обманути грађане Србије, јер грађани нису ни слепи нити глупи да не виде шта радите, а то су показали и на изборима и вама и Вучићу. Ови да оду, а ви да се никада више не вратите.

Народ неће одустати од својих Литија до ослобођења од свега наметнутог и погубног за грађане Србије и наше потомство. Видимо се у још већем броју 11. септембра. Да Литијама засија цела Србија!

Један од организатора Литије – ЛРНЕ (као члан кровног удружења “Уједињени за традицију и породицу – УТП)