Народна ПОЛИЦИЈО, браћо и сестре, станите уз свој народ

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print

Драги полицајци, чувари реда и мира, чувари безбедности СРБИЈЕ!
Подсећамо вас да тзв. „ПАРАДА ПОНОСА“ није шетња хомосексуалаца који се боре за своја права. Да је тако, не би нам слали поруке и видео клипове на којима јавно говоре да долазе по нашу, по ВАШУ децу. Морате знати да постоји нешто што је много заразније од вируса – то је ОПАСНА ИДЕЈА.
Они желе нашој, вашој деци да усаде идеју да је „природно“ да буду сексуално активна од 12 године, а у том узрасту су деца искључиво објекат којим је лако манипулисати. Деци у вртићима и основним школама желе да „убаце“ идеју о „природности“ сексуалних девијација, а то су поремећаји које у медицини имају своје дијагностичке шифре.
„ПАРАДА ПОНОСА“ носи и друге здравствене и безбедносне ризике.
Знамо да се преко 92% народа Србије противи овој манифестацији и зато мора да се спречи. Станите уз свој народ, а за добробит све деце Србије.
Молимо вас да радите свој посао и да штитите народ Србије. Видели сте народне литије које су порука свима да народ неће одступити. Сачуваћемо децу Србије са вама или без вас.
Зато вам шаљемо јавни позив – будете део нас, на понос ваших предака и на част ваших породица и потомака. Спасите своју душу и нашу будућност – ДЕЦУ СРБИЈЕ.

Придружите нам се на Литији за спас Србије, 28.8.2022. у 18 сати испред Патријаршије.

ЛИНК