Медицински факултет се ограђује од најеминентнијих професора због другачијег мишљења?

Медицински факултет се ограђује од најеминентнијих професора због другачијег мишљења?

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print
Проф. Др Валентина Арсић Арсенијевић, редовни професор Медицинског факултета у Београду, специјалиста микробиолог и од истраживача запослених у Србији аутор најцитиранијег научног рада у 2015. години. Медицински факултет се огласио срамним саопштењем и без дискусије оградио од ње занемарујући целокупан њен досадашњи допринос медицини само зато што је поступила одговорно, морално и срчано у жељи да помогне свима нама родитељима који бринемо због најаве вакцинације деце односно потенцијалне дискриминације. Такве истинољубиве и  родољубиве Жене су увек чувале достојансво свог народа и бринуле о добробити свих! 
Погледајте сами на слајду колики је допринос дала науци и колико је цењена је на међународном нивоу. Број цитираности њених радова у свету је скоро једнак збиру свих заједно цитата  оних њених колега који се ограђују од ње срамним саопшењем и кампањом која се води против истине и науке!!!
Подржимо је у борби за добробит наше деце!!!
Потпишите петицију, за безбедност своје деце, подржи лекаре и они су подржали тебе https://www.peticije.online/stop_covid_diskriminaciji