ЛРНЕ: Позив родољубивим политичким снагама

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print

“Удружење грађана Лекари и родитељи за науку и етику (ЛРНЕ) је родољубива снага која је настала у верме моралног пада и стручне деградације као резултат забринутости грађана због угрожавања здравља деце и урушавања здравстевеног система.

С обзиром на стручност наших чланова и велику подршку грађана, спремни смо да помогнемо у реорганизацији здравственог система оној политичкој снази која прихвати следеће циљеве и принципе: РЕФОРМА ЗДРАВСТВА, МЕДИЦИНА ЗАСНОВАНА НА ДОKАЗИМА, ИСТИНИТА И ПОТПУНА ИНФОРМИСАНОСТ ЈАВНОСТИ, СЛОБОДА ЛИЧНОГ ИЗБОРА, БОЉА ДОСТУПНОСТ ЗДРАВСТВЕНИХ УСЛУГА НА ЦЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ, ПОСЕБНА ЗАШТИТА ЗДРАВЉА ОСЕТЉИВИХ KАТЕГОРИЈА (деце, трудница и старијих суграђана), ОЧУВАЊЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ.

Наглашавамо да је ово изборна година и да својим гласовима можемо да променимо ово алармантно стање. Очекујемо да ће родољубиве политичке снаге прихватити ове циљеве, укључити их у своје политичке програме и дати гаранције за њихову реализацију. Позивамо чланове удружења ЛРНЕ и грађане који подржавају ове циљеве да гласају за оне политичке снаге које ће се борити за њихово остваривење. 

Деца и здрава животна средина су наша будућност!

Удружење грађана Лекари и родитељи за науку и етику (ЛРНЕ)”

Целу конференцију можете погледати на следећем линку Конференција ЛРНЕ