ЛРНЕ: Даље руке од наше деце – “еуропрајдовци” нисте добродошли!

Поделите овај чланак:

Facebook
Telegram
VK
WhatsApp
Twitter
Email
Print

Еуропрајда неће бити – нисте добродошли!

У Београду је заказана „Еуропрајд парада 2022“ од 11 до 19 септембра, под лажним изговором “борба за права хомеосексуалаца”. Искуства сведоче да је то окупљање хетеросексуалца, бисексуалца, транссексуалаца и других „сексуалаца“,  који јавно и агресивно демонстрирају неприродни сексуализам,  који има висок ризик да произведе опасан пораст педофилије и поремећаје развоја наше деце. 

Најава: „ми долазимо по вашу децу“, “обилазићемо вртиће и школе да демонстрирамо вашој деци родну равноправност и трансгендерске комбинације“ представља покушај терора и злочина над неприкосновеним вредностима већине грађана Србије. 

Више од 50 традиционалних, родољубивих, верских, еколошких и струковних удружења грађана се удружило и позива родитеље да се сви заједно снажно супротставимо глорификацији пуког сексуализма, да станемо у одбрану традиције,  брака, породице и деце и тиме трајно спречимо јавно демонстрирање сексуалности у форми „љубави“. 

Овај догађај сматрамо високо ризничним и по духовно и по телесно здравље нације, посебно у времену најаве нових пикова епидемије из које коначно излазимо као и појаву нове епидемије мајмунских богиња. 

Позивамо вас да потпишете петицију, учествујете у литијама и забраните својој деци одлазак у вртиће и школе од 1. септембра 2022. године уколико држава не откаже одржавање “Еуроприде 2022” као манифестације високог безбедоносног и здравственог ризика.

УГ “Лекари и родитељи за науку и етику”